Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā jurcis

Sveiki!

Jautājums par gaļas tārpiem pēc zvejas-Kā labāk tos glabāt, lai varētu izmantot pēc tam nākošajā copes reizē iebarojot, pievienojot klāt barībai?

ja baltie tārpi dabū uzsilt, tad viņi sakūņosies ļoti ātri,pat ieliekot viņus ledusskapī, tāpēc gatavojoties divu dienu copei, ja ir iespēja, tad vienu daļu tārpu labāk atstā aukstumā, lai tie neuzsilst vasarā baltos tārpus, sevišķi lielos, no vienām brīvdienām līdz otrām saglabāt ir pagrūti, pavasaros un rudeņos vieglāk, mazie baltie, jeb pinki tādā ziņā ir pateicīgāki, ledusskapī tie var dzīvot ilgi, tāpēc, ja pēc copes paliek pāri baltie tārpi un tu gribi viņus izmantot barībā nākošajā reizē tos vajag iebērt maisiņā, aizsiet un ielikt saldētavā, tieši tāpat var darīt ar motili, pēc copes ietīt sausā avīzē un sasaldēt, vēlāk tos var likt pie barības

Atbildēts: 27.maijs 2014, 08:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager