Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā wimba

Sveiks, Normund,

Kā Tu domā, vai lielveikalos nopērkamo rīvmaizi papildinot ar ko aromātisku var izmantot iebarošanai uz brekšiem un līņiem? Savulaik žurnālā lasīju, ka itkā nevajadzētu, bet par iemesliem nekas nebija teikts.

lielveikalos ir nopērkama rīvmaize, kuru maļ jau no sākotnēji tikai rīvmaizei ceptas baltmaizes, tā ir tāda bezgaršīga, bez aromāta rīvmaize, kuru saslapinot sanāk klimpa ..., to noteikti nevajadzētu izmantot, bet to jau veikalā redz, šī ir izteikti gaiša un nesmuka :):) barībai vajag izmantot rīvmaizes, kuras taisītas samaļot normal maize, ideāli, ja atrodi mazu ceptuvīti, kuri maļ arī dažādas saldās maizes, kuras nenopārdod, tad ir vēl papildus aromāts rīvmaizei.... labāk izmantot batmaizes vai jaukto rīvmaizi, jo tīra rupjmaizes rīvmaize ātri piesātina zivis un tās zaudē interesi par barību, viss kā ar cilvēkiem :)

Atbildēts: 9.jūlijs 2014, 08:38 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Kā reiz Lielveikalos var dabūt labu rīvmaizi. Piemēram maksimā, kur paši uz vietas cep maizi, bulkas un citus pīrāgus, tās drupačas pēc tam samaļ, sasver un pārdod. Tikai jāskatās, kādu pērc, jo reizēm tā ir ar ķimenēm, un citādām piedevām, atkarībā no samaltās maizes:D
09.07.14
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager