Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā hromoj

Pastāsti par tiem iemērcējamiem šķidrumiem. Uzlieku ēsmu uz āķa, tad paslapinu kādā šķīdumā utt. Neesmu izmantojis. bet ir interese.

Ne asakas!

tie ir tā saucamie dipi, diezgan lipīgi šķidrumi, Salmo veikalos ir mazas bundžiņas no Sensas, var citur skatīties karpinieku dipus, kad ir laba cope, tad tie nav vajadzīgi, bet kad ir sajūta, ka zivis uz barību ir sanākušas, bet īsti negrib ēst, tad paņemam ēsmu un uz pāris sekundēm iemērcam tajā dipā, ēsmai parādās I cita garša I cits aromāts, kas bieži vien izprovacē zivi uz copi ir arī visādi pūšamie aromatizatori, tie arī strādā un ar tiem ir mazāka ķēpa, man pašam labāk tomēr patīk mērcējamie, jo man tomēr patīk, ja ēsmai arī garša tiek iedota, smidzināmie vairāk aromātu dod teiksim Gaujā uz breksi labi strādāja Sensas Kalmārs, arī zivju aromāts

Atbildēts: 11.augusts 2014, 09:24 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager