Cau Normund!
Apsveicu ar Latvijas fidermeistara titulu,un milzigs paldies par raidijumiem,nesen saku skatities,vnk super.
Ta teikt saskatijos un dazi jautajumi radas:
Pastasti ludzu,ka Tu gatavo to mannas lipekli,ko tin uz aka?
Paldies
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Cau Normund!
Apsveicu ar Latvijas fidermeistara titulu,un milzigs paldies par raidijumiem,nesen saku skatities,vnk super.
Ta teikt saskatijos un dazi jautajumi radas:
Pastasti ludzu,ka Tu gatavo to mannas lipekli,ko tin uz aka?
Paldies
ieber mannu traukā, pielej bikiņ ūdeni un ar koka puļķi maisa, ļoti ilgi maisa, ja vajag piepilina vēl biki ūdeni, kad izskatāss, ka ir kas līdzīgs košļenei, tad ļauj pastāvēt minutes 10, tad arī redz kas sanācis :), man labāk patīk tāda šķidrāka massa, lai var uztīt, ir kas taisa diezgan cietu klimpu, beigās es pielieku diezgan daudz ķiploku :), tā, ka acis cērtas laukā, bet zivīm patīk :)
Pievieno savu komentāru