Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā RoginskisLV

Labdien Normunds

Kads nevareetu ludzu ieteikt recepti prieksh breksiem? Sensas 3000 bremes. Man loti patik smarzo ka cepums ak dievs :D :D

Mos cepums Selga klasika+Selga klava+medus un talaak?

:):):) ja viss būtu tik vienkārši, tad Sensas paliktu bez darba :):):)

Atbildēts: 26.novembris 2014, 14:44 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nu, jāmēģinās, a ko padarīsi? Samalt saulespuķu sēklas, zemesriekstus, kaņepes, cepumus- nu, ja nespiež maks, protams, piešaut klāt kādu vaniļas cukuru vai kakao, piepilināt kādu pārtikas esenci- vaniļu, mandeles (lētāk, neka speciālie aromatizētāji, vēl esmu dzirdējis daudzi zirņus šauj klāt kā rupjo sastāvdaļu- brekšiem patīkot(piem, ukraiņu fīderists S.Popovs daudz lieto, Salapins vispār savu iebarojamo arī miksē, krievi iesaukuši to štelli par "salapinku" u.c.- internets ir plaša vieta).
Jaukt viskautko pašam var vēsi sanākt dārgāk, nekā nopirkt gatavo, bet man patīk tas pasākums- taisu un kvēli ticu,ka nu tik būs, jo, ja esmu šitā centies, tad nevar nebūt :))
Jāprovē, ta jau redzēs.
26.11.14
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager