Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā arn12345

Labdien!

Vai jūs zināt kā pagatavot breksi lai tas būtu bez mazajām asakām?

:)))) nekā, pietam .... normālam breksim nemaz mazu asaku nav :))) bet ja nopietni, tad ribu daļu cept, pārējo malt kotletēs..., gaļa ta garšīga

Atbildēts: 3.marts 2015, 10:50 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Tādiem pusbreksēniem (300-600g) es sagriežu muguras un astes daļu ar nazi perpendikulāri mugurkaulam ik pēc 5mm ... ja nazis ass, tad tas aizņem dažas sekundes uz zivi ... Karstā eļļā iekšā un nekādu asaku ...
03.03.15
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager