Vai šogad variet lūdzu kādā savā raidījumā parādīt sapalu ķeršanu? Tagad tie labi ķeras uz naktstārpu, varbūt varat parādīt arī citas ķeršanas metodes, pludinot citas ēsmas, pagājušogad tā arī nemanīju sižetu nevienu. Tomēr tā ir fantastisks pretinieks, lai gan no gastronomiskā viedokļa ļoti asakaina.
notīram zvīņas,izķidājam,pēc tam perpendikulāri zivs ķermenim izdaram iegriezumus ik pa 5-8 mm no astes līdz galvas daļai sasniedzot mugurkaulu,bet nepārgriežot to. Tālāk sāls ...un panna
Par eesmu, nu tur ir variaacijas par teemu, var piedaavaat pavisam delikaatu kumosinju, kas sastaav no.viena baltaa taarpinja un vienas mikro komposta sliecinjas, un var piedaavaat lielu kumosu, sapals nekad nesmaade labi paeest, tik vien kaa jaaprot tas kumos pasniegt lai neaizbiedeetu to ar nevajadziigiem un paarlieku uzkriitoshiem aksesuaariem.. ;)
Pievieno savu komentāru