Sveiki. Kā tu grūbas tagad taisītu braucot uz raudu copi? Kādu aromātu arī vajadzētu likt klāt?
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiki. Kā tu grūbas tagad taisītu braucot uz raudu copi? Kādu aromātu arī vajadzētu likt klāt?
grūbām nekādus aromātus pievienot nevajag, vismaz vārot noteikti nē, jo grūbai pašai ir tads ne ar ko nesalīdzināms aromāts, kas zivīm patīk lej katliņā ūdeni un ber iekšā pāris saujas grūbu, vēro, kad sāk burbuļot, tad uzņem laiku un slēdz uguni mazāku, lai grūbas visu laiku lēnām burbuļo, ik pa laikam tās pamaisi un paseko, lai ūdens pilnībā neizbedzas, bet arī lai nav pa daudz, jāvāra grūbas 50-60 minutes, man patīk tādas mīkstākas, tad vāru 60, tad slēdzu uguni ārā, lieku vāku virus un atstāju līdz rītam otrs veids ir krietni vienkāršāks, bet... ne vienmēr sanāk tas ko gribās, bet darīt var ņemam kādu vecu vai speciāli nopērkam lētu termosu, vispirms ielejam tajā karstu (no krāna arī var) ūdeni un kārtīgi uzsildam termosu, tad beram sauju-divas, bet ne vairāk kā 1\4-1\3 daļu termosa, grūbas un lejam virsū verdošu ūdeni, skrūvējam termosu ciet, viegli pagāzelējam to, lai ūdens tiktu klāt visām grūbām un viss, pēc stundām 3 grūbas būs gatavas
Pievieno savu komentāru