Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Elforado

Sveiks Normund, esmu gan Salmo, gan Ēsmas veikalos redzējis biskvītu, kas domāts pievienošanai pie barības. Krievu saitos šo un to esmu par biskvīta lietošanu lasījis, taču īstas skaidrības nav, tapēc gribētu zināt profesionāļa viedokli, ko vispār biskvīts dod barībā un kādās proporcijās viņu izmantot, ja par piemēru ņemam klasisko NG recepti 0,5kg Sensas Bremes 0,5kg Sensas karpa un 3kg grunti.

ja ņem klasisko NG recepti :), tad tur neko citu kā biki dzīvās piedevas likt klāt vairs nevajag :), var reizēm kādus krāsainos krikumus - pastancino pielikt, bet tas vairāk lai būtu smuki un lai barības stabs veidotos :) biskvīts ir maltie cepumi un domāti tiem, kuriem patīk veidot savas barības, biskvīts ir visu barību pamatā, citur 30-40, citru pat 60% no kopējās masas, ja lieto gatavās barības, tad biskvītu likt klāt noteikti nevajag :), tur viss jau ir iekšā ja pats grib maisīt savas barības, tad var malt dažādu marku cepumus un taisīt savu biskvītu, jaukt to ar rīvmaizi u.t.t.

Atbildēts: 29.marts 2016, 13:12 | 4 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
:)))) es jau arī saku, ka tev nafig tas nav vajadzīgs :)))), mēs mačos pietiekoši rīvējamies, lai vēl dzīvē rīvētos :)), tā var tulznu uzrīvēt :)))
30.03.16
 
Vecīt, es patiesi nezin. Viens no taviem copes kolēģiem -sportistiem Ziediņkungs man šo tā izskaidroja. Teica, ka man nafig fīderbarotavā tas neesot vajadzīgs. :)

Tā ka nākamreiz satiksi, varēsiet parīvēties... :))))
o.
29.03.16
 
:)))) nu nu :))), līmēt jau lime, bet... tas noteikti nav pareizākais biskvīta pielietojums :))))
29.03.16
 
Vel neliels papildinājums - biskvītu pievieno gatavajām barībām kā aromātisku saistvielu. Ķipa lipīgāks, ja vajag. Kaut kas līdzīgs līmei, mālam... .
o.
29.03.16
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager