Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā copmanis231

Sveiki! Ar brali pagajuso svetdien bijam uz karpinam bralim 1 uz 2 kg un nokera uz slieku bariba man ta pati, tada patumsa un ar kiploku arommatu, un slieku kapatu ari pieliku,bet kukuruzu neliku sakuma, isti nezinu pat kapec,bet nakosajos parmetienos saliku. Es uz kukuruzu keru un man neka. Varetu ta but ka karpam vel kukuruzu isti negribas? Man pasham bija lidzi 2 makskeres viens fideris un karpu kats, fideri liku tadu taka saldo baribu tadu gaisu un ar tadu taka kirsu aromatu, bet aromats nebija stiprs, bet bariba bija tada stipri salda. Var but ka saldas baribas vinas negrib est un kipluku un citu tam lidzigo aromatu baribas grib tikai est un piesaista tas daudz labak neka saldas baribas?

visādi var būt, vecīt, visādi, tā ir cope :))), bet nu pēc loģikas pat reiz saldajām barībām ar ogu un augļu aromātiem vēl nevajadzētu strādāt, jo ūden svēl nav gana iesilis, nupat atkla uznāca aukstuma vilnis un karpas noteikti nobremzējušas ēšanu :), tā pavasarī ir ar viņām :))) kamēr kārtīgi neiesils necenties spiest uz saldumiem, ne aromātos barībā ne ēsmās, pat reiz slieciņa, mušu kāpurs, kukurūza, bez aromātu vai ar ķiploku aromātu makarons vai kāda mīkla...

Atbildēts: 15.aprīlis 2016, 14:29 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager