Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā pipars26

Sveiks Normund..saki lūdzu kādu barību tagad jaukt labāk karpai,es domāju kādus aromātus tagad labāk izmantot?? Ķeršu dīķi.un ko labāk tagad uz āķa likt kukurūzu rupjmaizi vai tomēr tārpusĻĻ čšeszju ašn zjčrzjt´u..

ja tu lieto gatavās barības, tad tām jau aromātiem jābūt gana labiem, ūdens pagaidām ir 17-19 grādi, es domāju, ka pagaidām pilnībā pietiek ar barību esošajiem aromātiem, vēlāk, kad ūdens iesils vēl vairāk, tad varēs piejaukt kādu no speciālajiem atraktoriem vai kaut ko no virtuves :), man pašam ļoti patīk Sensas Carpix, ir tādas 300 gramīgas paciņas, ļooooti salds un aromātisks pulverītis, barības papaildus aromatizēšanai , kilogramam barības, vajag to kādus gramus 30-50, ar to var arī ēsmas aromatizēt, piemēram makaronus, kas daudzviet vasarā ir viena no labākajām ēsmām karpu dīķos ēsmas, kukurūza, lielie mušu kāpuri, dažādas mīklas ar vai bez aromātiem, macaroni bet atceries, ka tev karpu nevajag pabarot, bet gan tikai peivilkt to pie vietas, kur tu viņu gaidi, pievilkt un iekārdināt ..., tāpēc nemet barību lielām cietām bumbām, lai karpa nevar nostāties pie bumbas un ēst kā ruksis no siles, lai viņai vajadzētu staigāt un lasīt cienastu pa kripatai

Atbildēts: 23.maijs 2016, 09:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager