Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā klifs

Sveiki Normund!

Es jaukādu laiku atpakaļ biju uzdevis šo jautājumu, bet atbildi vēl neesmu redzējis. Jautājums par linsēklu izmantošanu brekšu copē. Mani interesē kādās proporcijās tās vajag piejaukt pie iebarojamās ēsmas un ko labāk izmantot - veselas sēklas, linsēklu klijas (veikalos nopērkamas tādā kā pulvera veidā, laikam pēc eļļas izspiešanas), vai varbūt lietderīgi ir izmantot pašu linsēklu eļļu.

Ja burtiski lasa tavu jautājumu, tad atbildi var sākt ar vārdiem, ka obligāti nekas nekur nav jāliek klāt pie barības, ja runa iet par gatavām barībām, tad linsēklas papildus likt klāt nevajag, jo tās tur jau ir iekšā, ja runājam par paša gatavotajām barībām, tad GRAUZDĒTAS un MALTAS linsēklas var sastādīt līdz 15 % no visas barības masas, ja runājam par raudu un brekšu barībām, veselā veidā linsēklas vari klāt barībai arī nelikt, jēga no tām nav nekāda, grauzdētas un maltas tās strādā gan kā aromatizators, gan kā irdinātājs, nu un plus linsēklu efekts, ka tās veicina vēdera izeju, tātad zivis mazāk pārēdās, bet nu tas ir tikai papildus efekts.

Uzbrauciens par atbildes nesaņemšanu ir pilnīgi nevietā, jo cilvēki šeit atbild uz jautājumiem savā brīvajā laikā , dara to pa brīvu un dara to tikai tāpēc, ka grib, lai kopējais makšķernieku līmenis augtu un lai visiem nav jāizgudro divritenis no nulles

Atbildēts: 22.aprīlis 2009, 15:01 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager