Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā rzelts

Sveiks!

Lieta tāda ka vasarā man ir iespēja dabūt muškāpurus, bet viņi ir dikti sīciņi un traki smirdīgi.

Kā Jūs domājat, viņus var likt klāt pie iebarojamās barības? Vienkārši domāju vai tā trakā smaka neaizbaidīs zivis.

Uz āķi parasti lieku veikalā nopērkamos, jo tie ir daudz stingrāki un pēc viņiem rokas nesmird :)

Un vēl kas, nevienā no MN raidījumiem neasmu redzējis kurā brīdī īsti piecērt ar fīderi.

Kā tad ir? Jācērt līdzko mazliet piesit vai jāgaida kamēr spice kārtīgi atliecas?

paņem tos tārpus kārtīgi nomazgā zem tekoša ūdens, sietā biki apžāvē un tad ieber smalkas, zāģu skaidas, ir tādas super smalkas, skaidas noņems lieko mitrumu, vari uzbērt kādu atraktoru tārpiem, ja tev to smaka nepatīk :))) barībā tos var likt klāt droši, patiesībā jau zivis nenāk uz to smaržu ko sajūtam mēs, tēppēc tārpi neko daudz neskādēs, bet... baltos barībā nevajag pārāk daudz, biki vajag noteikti, bet tiešām biki, kad to ir pa daudz var dabūt pretēju efektu :) ar fīderi... nav tādas konkrētas atbildes uz tavu jautājumu :), jo gan paši fīderi, gan zivis un sistuācijas ir ļoti dažādas, bet vispār zivij ir jāpaņem ēsma ^))))

Atbildēts: 2.marts 2017, 15:27 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager