Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā salis25

sveiki ir tada lieta vai ja bariba ko veikala perk, sataisa un paliek pari vai to var likt saldetava un pec tam atkal izmantot

droši var saldēt barību, pēc tam, vakarā pirms copes, to izņem no saldētavas, pa nakti tā atlaidīsies, no rīta piejauc klāt kādu sauju sausas barības un viss strādās ļoti labi, es arī tārpus (baltos un motiļus) saldēju, ja paliek pāri, āķim tie neder, bet barībā der ļoti labi

Atbildēts: 2.maijs 2017, 09:39 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager