Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā EduardsG

Sveiks!:)

Zinu ka esi jau stāstījis, bet biki ir piemirsies... Kā tu gatavo grūbas copei un, vai kaut ko liec klāt?

mana klasiskā recepte ir vienkārša - ber grūbas katlā, lej ūdeni aptuveni 4-5 reizez veirāk kā ir grūbu un liekam uz normālas uguns, kad grūba uzmet pirmos burbuļus, tad piefiksējam laiku un griežam uguni uz mazu, lai grūbas vārās, bet knapi burbuļo, ik pa laikam pamaisam un sekojam laikam, vāru 60 minūtes, grūba ir gatava, bet... man patīk tādas atvērtas un mīkstas grūbas, tāpēc, ja nav paredzami super tāli metieni, tad vāru 65-70 minūtes, tad lieku vāku virsū un lai stāv līdz rītam ir kas taisa termosā, pāris stundas un kārtībā, bet... man nepatīk, ne vienmēr sanāk tas ko gribu jau pērkot skaties uz maksimāli lielām grūbām:), tās smuki atverās un zivīm dikti tādas patīk :)

Atbildēts: 27.novembris 2017, 08:26 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager