Sveiks, man ļoti garšo marinēti līdaku ikri, gribēju vaicāt, ko darīt ar asaru ikriem? Būs garšīgi, ja tos iemarinēs vai vislabāk vienkārši sacept?
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks, man ļoti garšo marinēti līdaku ikri, gribēju vaicāt, ko darīt ar asaru ikriem? Būs garšīgi, ja tos iemarinēs vai vislabāk vienkārši sacept?
zinu, ka ikrus sāla, bet ka marinē nezināju :), nu līdaku ikri daudzviet vērtējas pat augstāk kā foreļu vai lašu ikri, droši vien tāpēc, ka ir retāki :), bet par asaru ikriem . cik nu man gadījies dzirdēt, gan daudz nerunā, var sacept un ielikt vieglā, saldskābā etiķa marinādē, daudz sīpolus un būs uhhhhh , ja vienkārši cepti jau ir apnikuši
Pievieno savu komentāru