Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Artx

Sveicināts. Interesē barības recepte gaujas breksim lejtecē. Pastāsti, ko mest iekšā, kādu vielu izmantot, lai barību padarītu saldāku, jo pieredze rāda, ka breksim šogad salds jo salds garšo. Recepti norakstīšu un mājās pie sienas. Paldies jau iepriekš

:))) pilni veikali ar sīrupiem, medu un pat cukuru, maisi tikai iekšā barībā, bet nu jau ūdens pamazām sāks atdzist un saldums pēc kāda laika var arī nebūt vajadzīgs, no speciālām piedevām ir Sensas Aromix sērijā speciāli sīrupi, biezi, saldi un ar foršu aromātu, populārākais ir Brasem Belge, bet to nupat veikalos jau varētu arī neatrast :), bet ir karamele, ir arī citi, ko var droši liet barībā, arī tā pati pārbaudītā melase lielsiki der, šo sīrupu pievienošana barībai "šauj" uzreiz divus zaķus, saldina barību un to arī papildus salīmē, bet salīmē tikai tik, cik vajag, lai barībai iekrītot ūdenī ap to nenostātos sīkzivis viss pārējais kā parasti, pagaidām var Gaujā barību neietumšot, breksi ir aktīvs un dod tikai viņam ēst, paliks vēsāks, tad vajadzēs biki iekrāsot tumšāku barību, bet nu melasi un saldos sīrupus var droši likt līdz ūdens atdzisīs līdz +- 10 grādiem, pie zemākas temperatūras melase jau sliktāk šķīst

Atbildēts: 20.augusts 2018, 09:11 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager