Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Henrijs

Nopirku SALMO barību (līnis, karūsa) un esmu ļoti izbrīnīts, ka tai barībai nav gandrīz nekāds aromāts, ja salīdzina ar citu firmu barībām. Palasot Tavus rakstus CL, nebrīnos, ka Tu vienmēr raksti, ka uz 3 kg SALMO piejauc klāt 1 kg SENSAS (kas, cik noprotu, ir daudz aromātiskāka) un pluss vēl zeme. Jautājums tāds, vai ir efektīvi iebarot ar vienu pašu SALMO, vai arī SALMO ir tikai tāda kā fona barība, kas pate strādā švaki, bet kuru der sajaukt kopā ar kautko, piemēram, kapātām sliekām, tārpiem, motiļiem, kukurūzu, smaržas atraktoriem, atšķaidīt barību TRAPER vai SENSAS (kā Tu to dari)?

Salmo barības ir labas pamat barības, kuras labi strādā arī vienas pašas, viņu pamatā nav ķīmisku aromatizatoru un smarža saglabājās visas copes garumā , atšķirībā no tevis minētās Traper barības, kuras pamatā tomēr ir ķīmiskie aromatizatori. Praktiskajā copē pats lietoju gan tīru Salmo barību, gan miksēju to ar Sensas, jo es vienbmēr eksperimentēju, ja pie ūdens esmu viens pats, tad lietoju tīru Salmo barību, jo zinu, ka tā strādā, ja apkārt ir vairāk veču un es gribu viņiem noņemt zivis, tad piejaucu klāt kādu no SENSAS dārgās sērijas barībām, kas ir stipri aromatizētākas , bet arī maksā 2 reiz dārgāk. Dzīvās ēsmas īespēju robežās jāliek klāt vienmēr un visām barībām, arī pašām dārgākajām, jo zivīm taču jādod iespēja pagaršot to uz ko tu viņas ķer, copē parasti ar barību uzklāj pirmo galdu, bet pēc tam pamatā var barot ar vai nu mazākām barības porcijām ar tārpu piedevu, vai pat tīri ar zemi un tārpiem, barību piemetot tikai pa retam, lai papildinātu galda aromātiku

Atbildēts: 11.jūnijs 2009, 09:54 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager