Tagad pavasarī parasti uz copi ņemu sliekas un baltos kā ēsmu, vai būtu vērts izvārīt grūbas, ja ieplānotajā vietā pēdējās copes reizēs mēdz tusēties arī forša Daugavas izmēra rauda? :)
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Tagad pavasarī parasti uz copi ņemu sliekas un baltos kā ēsmu, vai būtu vērts izvārīt grūbas, ja ieplānotajā vietā pēdējās copes reizēs mēdz tusēties arī forša Daugavas izmēra rauda? :)
grūba raudai vispār ir viena no labākajām ēsmām, bieži vien uz baltajiem būs smalkā vai mailes, bet uz grūbu, vasarā arī uz kukurūzu, būs smukas raudas, pietam pietiek ar 1 labi izvārītu grūbu uz āķa
Pievieno savu komentāru