Sveiks, Normund. Doma ķert brekšus uz grūbas. Ko labak likt vārot? Kādas garšvielas vai aromatus?
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks, Normund. Doma ķert brekšus uz grūbas. Ko labak likt vārot? Kādas garšvielas vai aromatus?
nu nav tā labākā doma, nav …. breksis grūbu ne sevišķi labprāt ēd un ir vietas, kur vispār neēd, tad jau makaroni strādās daudz labāk, pat parastā miltu mīkla strādās labāk par grūbu, grūba tā ir raudu, karūsu siper ēsma, pārējās zivis to ēd kā kuru reizi
Pievieno savu komentāru