zinu ka klasiskajā pludiņā un fīderī to neviens neizmanto, īsti nav vajadzības, profesionālajā lielo karpu copē ir savādāk, tur veči paši taisa boilas, daudz taisa, jo ir jābaro nopietni u.t.t., tad, iespējams, ka šī piedeva ir vajadzīga reizēm, bet pavisam droši varu teikt, ka ja neesi profesionāls sportists, tad pat i domāt šajā virzienā nevajag :)), nepiepildi galvu ar nevajadzīgiem sīkumiem, tas būtu tas pats kā teikt, ka galvenā labas rupjmaizes sastāvdaļa ir ķimenes :)))), jo daudzi vadošie tās izmanto :).
ja runa ir par dīķa karpām, tad ir viens galvenais noteikums - barība nedrīkst būt garšīgāka, smukāka un rupjāka par ēsmu, ēsmai uz visa tā galda jābūt vis smukākajam kumosam, tad karpa nepaliks vienaldzīga :)
Pievieno savu komentāru