Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā BAigars

Sveiks,

Vakar aizsūtīju jautājumu, bet beigās nedaudz saniķojās internets un nav ne jausmas vai aizgāja :D

Jautājums bija par TTX. Krievi vismaz tā to sauc. Saldā kukurūza kaltēta un samalta. Esot laba piedeva karpu copē, karpu izlase izmantojot. Esot pieejama visiem lielākajiem barību ražotājiem. Pats neko tādu neesmu manījis. Ir kāda info?

Paldies!

zinu ka klasiskajā pludiņā un fīderī to neviens neizmanto, īsti nav vajadzības, profesionālajā lielo karpu copē ir savādāk, tur veči paši taisa boilas, daudz taisa, jo ir jābaro nopietni u.t.t., tad, iespējams, ka šī piedeva ir vajadzīga reizēm, bet pavisam droši varu teikt, ka ja neesi profesionāls sportists, tad pat i domāt šajā virzienā nevajag :)), nepiepildi galvu ar nevajadzīgiem sīkumiem, tas būtu tas pats kā teikt, ka galvenā labas rupjmaizes sastāvdaļa ir ķimenes :)))), jo daudzi vadošie tās izmanto :). ja runa ir par dīķa karpām, tad ir viens galvenais noteikums - barība nedrīkst būt garšīgāka, smukāka un rupjāka par ēsmu, ēsmai uz visa tā galda jābūt vis smukākajam kumosam, tad karpa nepaliks vienaldzīga :)

Atbildēts: 8.jūlijs 2019, 08:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager