Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā V.Zandarts

Sveiks.Kā pareizāk būtu uzglabājama iejauktā barība, kas paliek pāri pēc copes un cik dienas pie pareizas uzglabāšanas tehnoloģijas to ieteicams darīt?

pie šādām temperatūrām var vienkārši atstāt mašīnā vai uz balkona uz pāris dienām, ja nezini kad tiksi uz copi, tad labāk ieber maisā barību, ar visiem tārpiem, ja tādi ir pielikti un ieliec saldētavā, tad var barība stāvēt arī gadu :)

Atbildēts: 30.marts 2020, 09:44 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager