Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā DaartsAivars

Laba diena.

Iepriekš minēji, ka sagatavoto barību var sasaldēt līdz nākamajai copei. Jautājums, kā pareizāk viņu sagatavot pēc atlaidināšanas? Jeb tur neko nevajag darīt?!

Paldies.

tas atkarīgs no barības un tās mitrināšanas, bet labāk tomēr atkausētai barībai piejaukt kādu pus kilogramu sausas barības, vai rīvmaizes, tad barība atgriežas vajadzīgajā stāvoklī

Atbildēts: 1.aprīlis 2020, 10:09 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager