Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā RalfsR

Sveiks, jautājums ar ko atšķiras tā kukurūza, kas tajos vakuma maisos no parastās konservu?

Vai jūs varētu ietikt kādi graudi garšo breksim?

Paldies jau iepriekš:)!

kukurūza pamatu pamatos tomēr ir vairāk karpām domāta, lielajos maisos ir fermentētā kukurūza, bundžas konservētā, tur atšķiras pats gatavošanas veids, bet lielos vilcienos der abas :))), breksim barībā var pa kādam graudam mumurūzas iemest, ja lielāku daudzumu, tad vajag viņu caur sietu izsist vai rokas blenderī samalt, lai ēsma būtu lielākais kumoss uz galda

Atbildēts: 30.aprīlis 2021, 14:18 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager