Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā klifs

Sveiciens ekspertam!

Klau, redzēju vienā raidījumā, kas saucas "Dialogi o ribalke" ka veči brekšu iebarošanai izmanto vārītus zirņus kurus izlaiž caur gaļas mašīnu un sajauc ar rīvmaizi un tad vēl aromam piepilina klāt anīsa atraktoru. Tad lūk šai sakrā rodas jautājums - kādas varētu būt proporcijas, respektīvi kādā attīecībā jājauc tie zirņi ar rīvmazi. Varbūt Tev ir kautkas zināms par to.

vāra zirņus, vāra graudus, vāra visus iespējamos pārtikas produktus, sevišķi daudz to darīja tad, kad nebija gatavo barību, patreiz ar šo vārīšanu nodarbojās jau retais, agrāk barību nebija, tāpēc katrs, kurš gribēja tikt pie loma kaut ko maisīja , plaucēja vai vārīja. Karstā laikā šāda zirņu putra ieskābst jau pus dienas laikā, tā ka diez vai ir vērts ar to visu noņemties, ja nu tomēr gribi paķēpāties, tad atceries, ka rīvmaize lielā daudzumā var sataisīt tādu klīsteri ar zirņiem, ka pēc tam nezināsi kā to čupu iemest ūdenī, es tomēr ieteiktu jaukt zirņus ar saulespuķu spraukumiem, tie kaut nedaudz pajauks to klīsteri ārā

Atbildēts: 3.augusts 2009, 16:45 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager