Ja vārītas vēl siltas grūbas vai makaronus apkaisa ar vaniļas cukuru vai kanēli,tā teikt,labākai smaržai,tas copē dod kādu efektu?Tāpatās,ja mīklas pikā iemīca sagraizītu ķiploka daiviņu?Makšķerējamās zivis-raudas,plauži,karūsas.
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Ja vārītas vēl siltas grūbas vai makaronus apkaisa ar vaniļas cukuru vai kanēli,tā teikt,labākai smaržai,tas copē dod kādu efektu?Tāpatās,ja mīklas pikā iemīca sagraizītu ķiploka daiviņu?Makšķerējamās zivis-raudas,plauži,karūsas.
darīt to var, bet ne visai porcijai, parasti tas darās tā, ka uzvāri makaronus, sadali tos 3 daļās, vienu daļu atstāj ar dabīgo aromātu, vienu daļu sataisi ar saldu aromātu, trešo daļu ar ķiploku vai kādu citu krasi atšķirīgu aromātu. Ar svaiga ķiploka likšanu klāt ēsmām un barībām ir stipri jāuzmanās, jo tev ir vajadzīgs tikai aromāts, bet ne stiprums, tāpēc drošāk izmantot granulētos ķiplokus, ja tie nav pieejami, tad centies izspiest ķiploku sulu .
Pievieno savu komentāru