Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā aldeens

Ja vārītas vēl siltas grūbas vai makaronus apkaisa ar vaniļas cukuru vai kanēli,tā teikt,labākai smaržai,tas copē dod kādu efektu?Tāpatās,ja mīklas pikā iemīca sagraizītu ķiploka daiviņu?Makšķerējamās zivis-raudas,plauži,karūsas.

darīt to var, bet ne visai porcijai, parasti tas darās tā, ka uzvāri makaronus, sadali tos 3 daļās, vienu daļu atstāj ar dabīgo aromātu, vienu daļu sataisi ar saldu aromātu, trešo daļu ar ķiploku vai kādu citu krasi atšķirīgu aromātu. Ar svaiga ķiploka likšanu klāt ēsmām un barībām ir stipri jāuzmanās, jo tev ir vajadzīgs tikai aromāts, bet ne stiprums, tāpēc drošāk izmantot granulētos ķiplokus, ja tie nav pieejami, tad centies izspiest ķiploku sulu .

Atbildēts: 7.augusts 2009, 08:42 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager