Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā RalfsR

Sveiki, man laukos stāv kviešu grudi un ir doma tos novārīt un pievienot parastajai veikalā pirktajai barībai. Varbūt jums ir kāda graudu vārīšanas recepte:) un ieteikumi.
Īsti nezinu vai breksim varētu patikt vārīti kvieši:/. Paldies!

ar kviešiem daudzās saimniecībās baro karpas, karūsas un līņus, graudi vispār izsenis ir bijuši laba piedeva vai pat pamats iebarošanai, galvenais nepārcenties ar daudzumu, līdz 1\3 no kopējā barības daudzuma būs ok

es pats vārījis graudus esmu, bet nuuuu gadus 25+atpakaļ un viss ir aizmirsies, bet ja ņemam vērā grūbu vārīšanas laiku, tad tīri barošanai graudus vajadzētu vārīt ne mazāk par kādām 30-40 minūtēm, vār'\i un skaties, teiksim mīkstu grūbu āķlim es vāru tieši 60 minūtes, barībai un graudam minūtes 40 mēģini sākumam

Atbildēts: 23.maijs 2022, 10:08 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager