mannas mīkla ir ļoti ok ēsma, aukstā laikā es tai klāt lieku ķiploku, tas ļoooti patīk karūsai, karpai, arī raudām u.t.t., siltā laikā gan īpaši ar mīklām nespēlējos, patīk tārpoties :))), bet ar aromātiem ir tā, ka nekad visu esošo mīklu nevajag aromatizēt, vienmēr atstāj biki arī ar dabīgo aromātu, tas atiecās arī uz makaroniem (arī Daugavas brekšiem labi nostrādā reizēm), zinu večus, kuri no aprīļa līdz novembrim vispār tārpus nelieto, ķer tikai uz mannu un makaroniem un nevar teikt, ka viņiem ir slikti lomi, mannā mīkla ir laba ēsma, tiesa biki jāpiešaujas, lai to taisītu fīdera copei piemērotu, bet kopumā ļoti laba ēsma.
Ja izmanto kādu gatavo barību, tad vari mīklai pielikt biki līdzīgu aromātu, zivis ēd barību un pierod pie šī aromāta, vari paspēlēties ar kontrastējošiem aromātiem, bet to jau vairāk tā kā dipojot (pamērcējot ēsmu pirms iemetiena), tādiem mēŗķiem labāk der biezie, sīrupa veida aromatiozatori, Lorpio visi aromatizatori ir tieši tādi, tie dod ne tikai aromātu, bet arī saldina gan ēsmu, gan barību
Pievieno savu komentāru