Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Prizma

Labdien!
Ir tāda situācija, biju izaudzējis ļoti lielā daudzumā baltos tārpus. Tārpus sadalīju vairākās ēsmas bundžās ar skaidām. Un uzglabāju ledusskapī. Izrāvos beidzot uz tik ilgi gaidīto copi, vietā, kur šosezon bez brekša reti esmu palicis. Bet šoreiz nekā...
Tārpi gan bija ar diezgan izteiktu smaku. Aromatizatori nebija, tāpēc bēru barībā, cerot, ka uzlabos situāciju. Neuzlaboja!
Gribētos zināt jūsu viedokli!
cope protams nekad nav paredzama, bet Smaka varbūt pie vainas bija, ka tāda necope?
Varbūt ziniet kā labāk uzglabāt viņus, lai neveidojas tāda smaka?
Arī skalot mēģināju, bet to pūdētās gaļas smaku dabūt ārā nevarēju.
Citas ēsmas ar protams bija.
Vajag rast mierinājumu, jo no tādas necopes nevaru atgūties!

nu ja audzēji baltos gaļā, tad smaciņai jābū uhhh :))))), zini zinu :))), zivīs tomēr ērtāk audzēt viņus, kārtīga mazgāšana nedaudz mazina smaku, var tad tos apbērt ar kādu sauso atraktoru, bet smird jau tas, kas tārpos vēl ir iekšā, barībā tārpus var bērt, bet tad jāpatur ilgāk, lai viņi tur padzīvo vismaz dienu, tas arī mazinās smaku

vai zivīm tā smaka nepatīk …. nemāku teikt, cik atceros tos laikus, kad arī vācām baltos tārpus no bedrēm, kur kolhoza ferma meta nosprāgušā cūkas :))))), tad problēmas ar zivīm nebija, problēmas bija tikt vaļā no smakas :))))))

bet par brekšu necopi nepārdzīvo, šogad visa copa ir kā no pakaļas izvilkta, nekur nav tā, ka'citus gadus ierasts, jā, katrs gads biki atšķiras, bet šis brekšu ziņā visur ir ļooooti dīvains, kaut kāds ļoti nestabils gads..

ja gribi ar to balto audzē''sanu ņemties nopietnāk, tad papēti tēmu dziļāk, ir pulveri, kuri jāiebaro tārpiem, lai tik ātri nekūņojas, ir speciāli temperatūras režīmi kā viņus glabāt ilgu laiku, pamodinot tikai tik cik vajag u.t.t., nopietniem apjomiem mums valsts pa mazu un esam pašā Eiropas maliņā, poļiem ir milzīgas tārpu fabrikas, kuras visu šo reģionu nodrošina pilnībā

Atbildēts: 15.augusts 2022, 09:23 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager