Barību var un vajag taupīt, tā ir reāla nauda, tāpēc ļoti loģisks jautājums, ja skaties manus raidījumus vai Yotube, tad būsi ievērojis, ka es diezgan bieži uzsveru, ka pirmo mitrinājumu ,- pamodinam barību, iedodam visam apjomam, bet procesā piemitrinu, ielieku gaļu tikai pašā augškārtā, to arī zimantoju, apakšējā daļa ir tāda pussausa, kuru piemitrinu pēc vajadzības, tādu pussausu barību var bez bailēm dienas 3 noteikti glabāt tāpat spaini noliekot vēsumā, copējot piebērsi, aromāta atsvaidzināšanai, sauju divas no pakas un būs viss ok. Ja ir vieta saldētavā, tad var sasaldēt ar visiem tārpiem u.t.t. un glabāt kaut gadu, jā, biki savādāka būs barība, bet pus paku sauso klāt un viss ok. Spainī stāvot barība, mitra un siltā vietā stāvot, sāks rūgt pēc dienām 2, aukstā laikā tā var arī nedēļu nesarūgt, vēl jau atkarīgs kāda ražotāja, kāda sastāva barība u.t.t. .
Lielākais kuriozs ir tas, ka man ar viegli ieskābušu barību ir bijuši super lomi :)))), arī ar ieskābušiem tārpiem :)))), tāda dabīgi skābēta smaķele reizēm nemaz netraucē :)))))), bet nu pārāk bieži eksperimentēt nevajag , sevišķi, ja klāt ir kaut kas vārīts, tad barība nevis ieskābst, bet sāk rūgt un bojāties un tas jau ir cits process un aromāti :)).
ledusskapis, saldētava vai labs, vēss pagrabs un nav problēmu
Pievieno savu komentāru