Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā martins_l

Sveiki Normund!

Vai vari ieteikt makskeri kas lidzinatos mackatam tikai es gribu izvelkamu un lai riki butu pec iespejas tuvak viens otram,cena lidz 50ls.Mackats man ir loti apmierinats esmu nekas nevar but labaks.Mackats man ir pa 40ls 3.9m Salmo .Jau ieprieks paldies.

acīm redzot tu gribi makšķeri, kuru ir sākuši saukt mar telemaču, ir arī vēl citas līdzīgas makšķeres paredzētas bombardēm, ieskatījos veikalā un uz doto mirkli tādu makšķeru šādās cenās nav, ir ap latiem 70, nāks pavasaris, tad izvēle būs krietni lielāka

Atbildēts: 11.septembris 2009, 09:36 | 3 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
martins_/ Paskaties ''Surf Master'' ražojumu,man ir 4,80m, tests:15-45 g, 320 g, teleskopiska,13 riņķi, bija arī 4,50m.Cena apt.45-50Ls.
11.09.09
 
:D sajaucu vaidzeja kopeet ieprieksēja jautaajumaa :)
11.09.09
 
tiko uzdūros netā šitam!

lietinnas no kuraam var gatavot bariibu!

-rivmaize 20-30% no visas masas
-pelavas (padara paribu irdenaku)
-kokosriekstu skaidinas (smarzo un irdina baribu)
-seemusskas (var ar mizu,var bez.var apgrauzdeet un samalt)
-kannepju seeklas
-zivju milti (karpu dzimtas zivim ieteicams)
-biskvitu keksi (izzaave,var apgrauzdeet,un samall) (karpam,brekssiem,raudaam)
-sausais piens (kaa pievilinatajs)
-kakavo pulveris (nelielaa daudzuma)(gan kraasai gan smarzzai)
-zemes rieksti (apgrauzdee un samall)
-marmelade (sagriez gabalinos mazos,pievilina gan ar kraasu,gan smarzzu un ir kaa saistviela baribai)
-vafeles (sasmalcina)(padara irdenaaku bariibu)
-kukuruzas,milti,putraimi,graudi
-sausais kvass,vai dzeramaa soda (sita udeni sak rugt un lenam izarda balibas bumbas)(piejaukt tikai pie gatavas baribas)
-ka piedevas-karijs,vanelins,kafija,koriandrs.

piem-Bariba raudam un brekssiem!

rivmaize,1/3 no rivmaizes pievieno pelavas,1/3 samalts biskviits,apm 1/3 kanepi,30-50% kukuruzas putraimus,
nedaudz sausas auzu paarslas.veelams pievienot arii motili un baltos taarpus.pievieno aromatizetaju!
Sajauc ar udeni un apm 20 min lauj pabriest!var variet ar kariju un vaniliinu!
ja bariiba sanak par gaissu,pievieno zemi (pem _ no kurmja rakuma :) )

Garantiju šitam nedodu,neesmu pamēģinajis :)
11.09.09
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager