Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā kaspi45

Par barību.

Krīzes laiki piespiež domāt dažādas netipiskas domas. Vēsā laikā varbūt varu izmantot miežu/zirņu rupja maluma miltus par iebarojamo(tēvs maļ miltus), uzplaucēt vai atstāt dabīgus? Kā būtu sajaukt 2(milti)/1(Salmo breksis). Rudenī itkā neprasās tik intensīva garša/smarža ūdens jau vēss.

Milti barību padarīs lipīgu un praktiski nederīgu, tad jau labāk putraimus, vai nu applaucē un tad pievieno barībai, vai arī vāri , bet līdz stadijai, kad tie sāk lipt kopā, var izmantot prosu, var plaucētus parastus vai placinātus graudus, vari pirkt vai gatavot rīvmaizes, ja sajūt domu kādai jābūt barībai un ir laiks un vēlme darboties, tad var mājās uztaisīt itin labas barības.

Atbildēts: 14.oktobris 2009, 13:11 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager