Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā linkinjanis

Sveicināts, varbūt varat pateikt kā vislabāk pagatavot kombikormu , un lai šis pagatavotais kombikorms nebūtu tāds, kad to sataisot vienā bumbā tāds viņš arī paliek ūdenī un neižšķīst.

vienuvārdu sakot lai nesaķepst kopā, bet šķīst kā veikala barība.

aplej to ar verdošu ūdeni tā, lai ūdens pārklāj kombikormu par 2-3 milimetriem, samaisi un viss ir ok, tieši tāpat ir ar aukstu ūdeni, tikai granulas šķist lēnāk

Atbildēts: 15.jūnijs 2010, 14:14 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager