Sveiks!
Par raidījumiem liels paldies, ir pamācoši un vajadzīgi!
Man jautājums par barībām, kuru nespēju vēl atrisināt....
Salmo gatavās barības (faktiski copēju tikai ar tām, citas izņēmuma kārtā esmu mēģinājis, bet nav īsti nostrādājušas) ir ar saldiem aromātiem (es vairāk runāju par brekšu barībām), un cik saprotu no lasītā vairāk strādā siltos ūdeņos. Par cik tuvojas rudens un ūdens drīz sāks strauji atdzist, tad tās vairs nestrādās tik labi, jo klasiski vēsākiem ūdeņiem izmanto nesaldus aromātus ķiploks, dille, koriandrs utml.
Vai var pie gatavajām Salmo barībām likt klāt ķiploku vai koriandru neskatoties uz to, ka to oriģinālais aromāts ir diezgan salds? Vai tomēr nepieciešams, kautkādā veidā barību atšķaidīt (ar zemi vai saulespuķu sparukumiem utml) lai nosistu to saldo aromātu un tad likt klāt ķiploku, koriandru utml? Copēšana paredzēta ar fīderi Daugavā ap Ikškili, līdz pat pirmajam ledum.
Pievieno savu komentāru