agrāk pats audzēju tārpus, smirdīga tā padarīšana ir bez gala, bet audzēt var....
viss jau ir pareizi, ko tu dari, saliec zivis spainī, kādu brīdi, teiksim dienu, ļauj mušām sadēt olas, tad apsedz spaini ar marli vai kādu sietu un noliec kaut kur ēnā, pāris dienas un tārpi būs gatavi, var spainim dibenu sacaurumot un zem spaiņa nolikt citu spaini ar smalkām zāģu skaidām, tad daļa tārpu uzreiz salien skaidās. Smaka ir briesmīga, tāpēc es noņemtos tārpus vispirms noskaloju zem tekoša ūdens, tad apžāvēju( viņi briesmīgi grib aizbēgt tajā brīdī) un tad liku ar kādu atraktoru apbērtās skaidās vai sausā barībā, smaka nedaudz mazinās.
Katrā gadījumā šāda tārpu darbnīca var darboties no aprīļa beigām līdz septembra vidum, tikai pieliec ēdamo spainī .... un nopērc gāzmasku un gumijas cimdus
Vienkāršāk gan ir nopirkt, maksā , ja nemaldos 20Ls kilogramā. ar 50g (2Ls) var arī pats paēst:-)
Pievieno savu komentāru