Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā EdsM5

Sveiks NG.

Klau,vai drīkst taupības nolūkos profesionālās barības vietā taisīt piem.- kismis no visu veidu putraimiem,klāt ķiplociņu,saulespuķu eļlu utt. ????Vai tomēr tas stipri ietekmē copi!?

Es nevaru saprast kāpēc nevaru tikt pie normāla loma-cenšos un daru,bet sīki knēveli vien trāpās,i to nevienmēr!!! Kas par vainu!?

tātad kaut kur , pašā saknē, tu pieļauj kļūdu, vai nu copē tur, kur nav lielu zivju, vai nu baro vienā vietā un copē citā (ļoti izplatīta kļūda), vai ar štrumiem kaut kas nav kārtībā, tādā gadījumā tev nepalīdzēs arī pati krutākā barība...

ja saproti barības darbības un uzbūves pamatprincipus, tad var procesu krietni palētināt, ideāli strādā prosa, kukurūzas putraimi, parastie putraimi un daudzas citas lietas, bet ja to to visu savāra putrā, tad var sanākt klīsteris no kura zivis bēg pa gabalu

es tev ieteiktu sākumā vienkārši strādāt ar vienu produktu, lieto to sausu, nedaudz applaucētu un labi vārītu, saproti atšķirību, jauc tos kopā, šķaidi ar zemi, liec aromātus un rezultāts būs, ja vienkārši gribi samest visu katlā un bez iedvesmas kaut ko uztaisīt, tad nekas labs tur nesanāks

Atbildēts: 10.maijs 2011, 11:49 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Pamazām pārtikas veikalā pērkamās sastāvdaļas paliek dargākas un dārgākas (prosa jau Ls 1.50 kg), tā kā pašam taisīt nav lētāk, bet pat stipri dargāk, kad visas sastāvdaļas saliek kopā :(
10.05.11
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager