Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā andisss

Sveiks!

Izlasīju rakstu par brekšiem un boilām. Mani jau sen nomocīja doma, kā tikt pie lielajiem, lielāku par 2,9 neesmu dabūjis.Vērojot nārstu nākas secināt, ka vietā kurā makšķerēju ir krietni lielāki eksemplāri. Man ir jautājums, ko ņemt par pamatu gatavojot boilas!

ja var ticēt karpiniekiem, tad viņiem lielākie brekši ķeroties uz boilām ar zivju miltu, makreļu un garneļu garšām, man nupet ir sanākuši dažādi Starbaits brīnumi, vēl kāda nedēļa paies līdz tos saliks veikala plauktos un tad varēšim ķerties pie eksperimentiem, man kolēģis ķer uz mazām boilām ar zivju miltu aromātu, bet baro ar parastām barībām, pieļauju, ka es arī visu barību sastāvu pārskatīšu un uzreiz mēģināšu strādāt ar tām smirdīgajām lietām....., palasi karpu eksperta Aivara ieteikumus, kaut kur bija par pašgatavotajām boilām, kuras var saldēt, tad tur tāda forša mīklas bumba sanāk,vajag tikai iedot tai bumbai īsto aromātu ....., es caur raidījumiem un žurnālu ziņošu par eksperimentu rezultātiem, ja esi ar mieru šādos eksperimentos piedalīties, tad dod ziņu privāti, kaut ko varam sarunāt....

Atbildēts: 10.maijs 2011, 12:31 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager