Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā w-error

Sveiks! Varētu lūdzu pateikt kā jāpagatavo slavenais kartupelis priekš karpu copes ? Kautkas ir jāliek klāt smaržai , garšai?

ja ļoti iedziļinās tajā visā, tad 'jāatrod arī īstā kartupeļu šķirne, jāeksperimentē ar vārīšanas laiku, kartupeli arī ir ērtāk likt uz mata sistēmas, nekā durt uz āķa, kartupelim pašam pa sevi ir neatkārtojama garša un smarža, reizēm, vasaras vidū, veči vēl apsmērē kartupeli ar medu, es pats esmu ķēris uz kartupeļiem, bet tomēr no tiem atteicos, jo man nepatīk gaidīt vienu copi veselu dienu, es pārgāju uz citām ēsmām, ķeru mazākas, bet stipri vairāk karpas

Atbildēts: 12.maijs 2011, 12:02 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
savā laikā , kad ņēmos ar karpām, kartupeļus nemaz speciāli nevārīju, bet ņēmu tos, kas palikuši pāri no pusdienām:), tik jāpiešaujās pareizi uzlikt viņu uz āķa. Tagad gan vairs ar tādām lietām neņemos, esmu iegrimis fīdera pasaulē:)))))))))
13.05.11
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager