Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Haizivbende

Sveiki. Sestdien braukšu uz lielupi paķert breksēnus. Dēļ uz doto brīdi ierobežotajiem līdzekļiem nopirku tikai 1 veida barību - Salmo Breksis, Sapals , ālants. Attaisiju poačku, pasmaržoju.. Smaržo pēc vienkāršiem, mājās maltiem lopbarības miltiem. Tā īpašā smarža aktivizēsies tad, kad pielies klāt ūdeni, vai diži nekas nemainīsies? Kuru no mājas plauktiņā atrodamajām garšvielām var piejaukt? Kurkuma/Medutiņš, ķiploks, vai kaut kas tāds? Ļoti atvainojos, ja šāds jautājums jau bijis, bet izskatiju kādas 20 lapas, tad jau sāka besīt... :)

nezinu kur tu tur saodi kaut kādus lopbarības miltus, man šī barība stāv otrā vie'tā aiz Lielais breksis, ļoti patīk un neko klāt aromātam nelieku, ja gribi kaut ko likt liec, vari medu izšķīdināt ūdenī un ar šo šķidrumu mitrināt barību, ķiploku gan neliec, tas noēdīs visus esošos aromātus

Atbildēts: 18.maijs 2011, 11:22 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager