Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Asaris19

Sveix, gan jau zināsi.. Kā jātaisa vobla? Kaut ko jau zinu, kaut ko nezinu bet gribās labu uztaisīt vienreiz.. Un no karūsām laikam taisīšu + vēl gribās lai ātri būtu gatavs..

par "voblām" no karūsām nemāku teikt, neesmu mēģinājis ne taisīt ne ēst, diemžēl arī labu recepti neiedošu, jo pats voblas jau sen netaisu, ir pāris paziņas, kuri ar to nodarbojas regulāri, bet katram sava receptūra, pietam vienam patīk, ka zivs pilnībā izkalst, citam, kad tā vēl ir pūs mīksta.Bet domāju, ka veči te tūlīt kādu recepti ieliks

Atbildēts: 29.jūnijs 2011, 10:00 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
Pirms pāris gadiem pats mazliet paeksperimentēju ar zivju kaltēšanu. Ātrākais rezultāts ir, ja liek tieši saulē, patur dienas trīs līdz piecas (atkarībā no zivju lieluma). Sanāk tā, ka zivis pārkalst un nevar tās tik viegli nomizot, tāpēc uz diennakti iemet saldētavā, tad to struktūra mainās. Ja saldētavā ir pietiekami daudz vietas, tad voblas arī tajā var uzglabāt.
02.07.11
 
uz 1,5kg zivju +- 0,5kg sāls un lai mušas nelien tad 1 karoti etiķi.paturi 12h noskalo visu un liec kaltēties bet ne saulē
29.06.11
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager