Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā King

labdien es gribeju pajautat ka var uztaisit miklu tadu libigu kuru viegli uzlikt uz aķa un tad kad zivs ed viņu viņa tik atri nenojiet un tadu kad metot viņa nenokrit.

Un VEL ES GRIBETU PAJAUTAT KA UZSTAISIT LABU ZIVS IEBAROTAJU NO AUZU PARSLAM NO MILTIEM NO MANA PUTRAS.

sāksim ar otro , barību no šīm sastāvdaļam var uztaisīt, vai labu barību, tas ir cits jautājums, bet kaut ko noķersi, tikai uzreiz atsakies no miltiem, milti taisa klīsteri un to mums nevajag, vēl klāt prasās nedaudz maizes, teiksim dažas rikas rupjmaizes un kāds pus kukulis cietas baltmaizes, baltmaizi sadrupini vai sagriez ļoti smalkos gabaliņos, rupjmaizi samitrini, nospied visu lieko mitrumu un pievieno baltmaizei, pieber tur pat arī auzu pārslas, sausas, pieber klāt sausu mannu, visu ļoti labi samaisi un pielej klāt pavisam maz ūdens, nu gramus 100, atkal visu samaisi, tālākais atkarīgs no tā kur tu copēsi, ja ezerā vai citā stāvošā ūdenī, tad atrodi vai nu smilšainu zemi vai pat kūdrainu zemi un pieliec pie barības tik pat zemes, cik tev ir barības, ja upē, tad zemi vajag smagāku un lipīgāku, ja gribi ķert raudas, tad met barību lai tā izjūk atsitoties pret ūdeni, ja breksīti un citas grunts zivis, tad lipini bumbas, lai barība nogrimst uz grunti. Šāda barība vairāk der raudu, ruduļu, pliču copei ezeros'

parastākās mīklas recepte ir ļoti vienkārša, ieber bļodiņā kviešu miltus, uzlej pavisam nedaudz ūdens un sāc ar pirkstu maisīt, sanāk tādas smukas strimalas, tās savāc, saslapini vienu roku un sāc mīcīt, jāmīca ļoti cītīgi, līdz sanāk košļenei līdzīga massa, ja liekās par sausu, tad viegli samitrini roku un turpini mīcīt, kad mīkla gatava, tad vari tai pievienot nedaudz aromāta, sākot no nedaudz ķiploka līdz medum vai aveņu sīrupam, vai vanilīnam

Atbildēts: 1.augusts 2011, 10:27 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager