Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Sir

Labdien, rakstisu neta valoda, sory.

Ta ka copeju biezi un "ekonomiskaja varianta " tad izmantoju "zmihu " ( saulespukju spraukumus ) vai karpveidigajiem piemeroto kombikormu. "djosevo i serdito '

Ta ka esmu dzirdejums ka "zmihu "vajagot tomer jaukt ar ko kopa, gribetos zinat, rudens un ziemas laika pievienot "zmiham " ekonomiskaja rezima, pamata copeju ezera, stavosa udeni samera necilas zivis, raudas, ruduljus, plicus, pa retam kadu breksi. Diemzel man jasamierinas ar situaciju kada ir tuvejos udenjos, ipasi saja laika. Paldies jau ieprieks.

to pašu ž'mihu aplej ar verdošu ūdeni, jau būs cits aromāts, pieber kādu sauju rīvmaizes, kādu sauju vārītas prosas vai applaucētu kukurūzas putraimu un viss notiksies, ziemā ļoti labi uz balto zivi strādā applaucēts žmihs 2\1 ar smalku, smaržīgu rīvmaizi, raudām, pličiem un ruduļiem ļoti garšo

Atbildēts: 10.oktobris 2011, 12:11 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager