Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā AivarsR

Sveiks meistar!

Zinu,ka si tema ir daudz rakstita un runata! Bet par baribu! Es parasti lieku bariba Salmo baribu! Bet vai tagad rudeni nebutu verts kaut ko pievienot kadu sastavdalu? Kaut kur neatceros redzeju pa teluku,ka nevis lej udeni bet medusudeni un sajauc vai pielej klat, ko saki par so variantu?

tieši tagad to nevajag darīt, jo dabā viss pamazām pāriet uz ziemas režīmu, tātad minimums aromātu, nekā spilgta krāsās u.t.t., barība un zeme 1\1; 1\2 ir dikti ok, nu un gaļa, tagad pieliekot barībai gaļu efekts ir krietni lielāks kā vasarā, tas par raudām un jeļčikiem, breksim gaļa vienmēr ir svarīga, tagad tikai Engure karūsas nav jābaro, viņām pietiek ar mannas ar ķiploku aromātu, nupat vakardiena Gaujā atkal pierādīja, ka ar regulāru barošanu un gaļas piedevu var atvērt zivis pat tad, kad viņas negrib ēst, tiesa izmērs kliboja, kā jau necopē, bet viss pārējais bija dikti ok

Atbildēts: 31.oktobris 2011, 15:48 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager