Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā milijonas9

Aizmirsu otro jautājumu pierakstīt. :))

Kā pieejot pie veikala stenda, kur stāv sardziņi, es varu zināt, kurš cietāks, kurš mīkstāks? (šī būs pirmā sezona). Nesen gatavojos ziemai, un biju iepirkt šādas tādas ziemas lietas, nonācot pie sardziņiem, 2 uz dullo nopirku, un aizbraucu mājās. tad izsecināju, ka lielākajai daļai der, bet ''diskobumbām'' daudz par mīkstu.

mans viedoklis ir, ka pa mīkstu sardziņš reti kad ir, bieži vien ķeru ar sardziņiem, kuri zem mormiškas svara noliecās par visiem 45 grādiem, esmu pieradis pie tādiem, iesākumā vajadzētu sākt ar tādiem sardziņiem, kuri noliecas par grādiem 20-25, tad redzēsi visas copītes i uz pacēlienu i uz noliekšanos

Ja veikalā strādā copmanis, tad ir ok, paprasi mīkstākos sardziņus un piemeklē ko tev vajag, ja pie kases ir meitene, kurai ir vienalga ko viņa tirgo, tad ir pašam vairāk jāpavēro kas ir kas un tad ar pirkstu jāpiebaksta lai parāda 2-3-5 sardziņus un pašam jāizvēlas, mans ieteikums nopirkt par 1-2-3 sardziņiem vairāk kā ir makšķerītes, visādi gadās un lāpīties, kaut ko pārtaisīt copējot nav prāta darbs, tad vienkāršāk nomainīt sardziņu un turpināt normāli copēt, ja bļitkai tas nav tik aktuāli, tad mormiškai sardziņš ir viena no svarīgākajām lietām

Atbildēts: 25.novembris 2011, 10:16 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager