Lasu tavu jautājumu un domāju, ka laikam pēdējos trīs četrus gadus, kurus es regulāri mūsu žurnālā publicēju rakstus par iebarošanu, barībām un visu kas ar to saistīts esmu nometis zemē, bet lai nu paliek tās manas emocijas. Breksis arī man ir mīļākā zivs, tāpēc par to iebarošanu varētu runāt stundām no vietas, pats vienkāršākais veids ilgstošai vietas iebarošanai ir izmantot granulēto kombikormu, to pāris kilogramus regulāri katru dienu ieber vienā un tajā pašā punktā, vietā kur uzturās brekši, lai to atrastu tev kādu rītausmu jāziedo vietas kur brekši „dejo” meklējumiem, kad nu esi nobriedis sākt makšķerēt, tad divas dienas vietu nebaro, bet atbraucot makšķerēt iebaro vietu ar kādu no gatavajām barībām , piemēram jauno SALMO BREKSIS vai mana drauga, Polijas lielmakšķernieka Bruda darinātajām brekšu barībām, viss notiksies. Protams, ka kombikorma vietā var izmantot plaucētus graudus, bet tas jau ir darbietilpīgāks process un siltam laikam mazāk piemērots. Pats Usmā nopietni copējis neesmu, tāpēc neko tuvāk pateikt nevarēšu.
Pievieno savu komentāru