Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā jegogo

Visam vienmer pienak pirma reize!:)Doma ir makskeret ezera,dzilums taja vieta apmeram 3-4 m.Merka zivs breksis. Makskere gruntene. Es esmu no spiningotaajiem. Berniba makskereju ari ar pludinmakskeri. Ar grunteni vienu reizi pameginaju,vienu breksi nokeru.:)

tas labi, gads, kad kaut viens spiningotājs ir pārtaisīts par normālu makšķernieku ir labs gads :):):)

vienu gan gribu teikt, pagaidām, nu nedēļas divas gan vēl neej tur sēdēt uz breksi, var sanākt aplauziens, jo šitais aukstums ir ļoti slikti ietekmējis zivju uzvedību, tātad gruntene būs ar barotavu, bet tā kā tev tā visa padarīšana ir sveša, tad bieži mētāt , nu tipa iebarot vietu, tu arī negribēsi :), tāpēc jāiet pa visparastāko ceļu, jātaisa diezgan lipīga barība, lai tad brekšuks meklē, kur ir tava barotava, ja apkārt nebūs barojoši pludiņnieki vai fīderisti, tad nostr'dās arī 'tāds paņēmiens.

ņem jebkuru vidējas aromatizācijas brekšu barību, no pārbaudītām baru ieteikt Salmo Lielais Breksis vai Sensas Club Bremes, tad ņem aptuveni pus kilogramu auzu pārslas un virs barības trauka tās saberz starp plaukstām, jo malt tās tev noteikti būs slinkums :), sajauc barību ar saberztajām auzu pārslām un tad nelielām porcijām pievienojot ūdeni sāc mitrināt, nelielām porcijām ir sākumā 100 gr, tad pa 50 +-, maisi un ik pa brīdim saspied barību, kad jūti, ka no 1-2 spiedieniem jau veidojas laba klimpa, tad ļauj barībai vēl minūtes 10 ievilkties, tad prasīsies vēl nedaudz piemitrināt un viss, barība gatava, mīci to barotavā un met iekšā, ja barību vienā reizē neizmantosi, tad ieliec to ledusskapī nākamai dienai, ja copēsi pēc ilgāka laika, tad labāk barību sasaldēt

Atbildēts: 4.aprīlis 2012, 13:00 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
jo malt tās tev noteikti būs slinkums !!!
Slinkie var vispār nebarot,kas tur ko samalt auzu pārslas,vai četr-graudus.Es kafijas dzirnavās ar visām piedevām to izdaru ~10min.
05.04.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager