Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Jaaniss

Sveicināts Normund.

Meklējot sev nepieciešamo informāciju, vienā no Ukraiņu specializētajiem forumiem trāpīju uz interesantu diskusiju par melasi. Saistībā ar to radās jautājumi.

Vai Sensas, Salmo un VDE melase tiek izgatavota uz cukurbiešu produktu pārstrādes bāzes, vai kukurūzas, vai arī uz kāda cita produkta bāzes?

Vai tiek pievienoti aromatizatori?

Ja jā, tad kādi? Ja vien tas protams nav komercnoslēpums.

Jau iepriekš paldies. Jānis.

protams, ka tas ir komercnoslēpums :):):) to neviens ražotājs tev neteiks ko un kā liek kādā no produktiem :),

daži ražotāji aromatizē melases, citi nē, atstāj klasisko aromātu, man pašam aromatizētās melases nepatīk, bet tas jau ir gaumes jautājums

vajadzētu būt cukurbiešu melasei, bet..... šajā pasaulē visādi gadās :):)

Atbildēts: 19.aprīlis 2012, 14:41 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager