Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā copesmans

Sasmīdināja jūsu atbilde par manku :D

Bet ja nopietni, tad lūdzu pateiksiet?

ir dažādas receptes, es taisu tā kā mani mācīja vīrelis jūras krastā, špricēs gan nepildu, tinu mannu ar kociņuj un mani tas pilnībā apmierina :), jo zivis ķerās....

ieber burciņā mannu, lej klāt siltu-remdenu ūdeni un maisi, līdz mannā sasniedz bieza krējuma konsistenci, kārtīgi maisu minūtes 3-5, tad ļauju pastāvēt, tad atkal maisu, lieku klāt ķiploku un mannā ir gatava, kopējais pagatavošanas laiks ar siltu ūdeni ir ap minūtēm 15-20, ar aukstu ūdeni 30-35

Atbildēts: 8.maijs 2012, 09:13 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager