Sveiks, kā ir vislabāk saglabāt zivis lai pēc tam varētu žāvēt? Sasaldējot pēc tam tur laikam nekas labs nesanāks. :D
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks, kā ir vislabāk saglabāt zivis lai pēc tam varētu žāvēt? Sasaldējot pēc tam tur laikam nekas labs nesanāks. :D
jā, saldetai zivij vairs nav tā garša, kas svaigai, bet kapēc tu gribi zivis glabāt ilgi ??? zivis taču var noķert :):):) gandrīz vieenmēr :), ja runa iet par pāris dienām, tad apsālot un apberot ar garšaugiem kā jau žāvēšanai, ledusskapī, aukstakajā līmenī var zivi noturēt dažas dienas, bet tas arī viss,
ja ir iespēja ātri sasaldēt zivi, tad vari to darīt ta, ka nosusini zivi, sasaldē to sausu, tad ņeem ārā un ieliec traukā ar ūdeni un atkal saldētavā un tā reizez 3-5, līdz zivs ir tāda kā ledus garozā, tad zivs tik ātri neizžūs
nezinu par kādam zivīm iet runa, bet klasiskās žāvējamās karpas-līņus-foreles es tomēr braucu ķert uz maksas dīķiem, kad ir informācija par dīķiem, tad zini, kura dīķī ir garšīgākās zivis, kur viņas var saķert viegli, kur ne tik viegli
saldētai zivij iztvaiko ūdens, tā būs sausa, ilgstoši saldēta
Pievieno savu komentāru