Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā DanielsB

Sveiks :) vai vari pateikt cik ilgi jāvāra grūbas? un kādām jābūt cietām vai mīkstām? neesmu nekad vārijis nezinu :/

grūbas jāvāra 55-60 minūtes,no burnuļošanas sakuma, regulāri maisot, tad būs īstā stadija, ērtāk tās gatavot ir teermosā, ieber sauju grūbu un uzlej verdošu ūdeni, pēc stundas grūbas ir gatavass, bet nu labāk rīta copei ir apliet grūbas no vakara

Atbildēts: 6.jūlijs 2012, 09:41 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager