Sveiks :) vai vari pateikt cik ilgi jāvāra grūbas? un kādām jābūt cietām vai mīkstām? neesmu nekad vārijis nezinu :/
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks :) vai vari pateikt cik ilgi jāvāra grūbas? un kādām jābūt cietām vai mīkstām? neesmu nekad vārijis nezinu :/
grūbas jāvāra 55-60 minūtes,no burnuļošanas sakuma, regulāri maisot, tad būs īstā stadija, ērtāk tās gatavot ir teermosā, ieber sauju grūbu un uzlej verdošu ūdeni, pēc stundas grūbas ir gatavass, bet nu labāk rīta copei ir apliet grūbas no vakara
Pievieno savu komentāru